Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masca de unica folosinta cu trei straturi- 50 bucati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

119 lei Lei
Brand
Ambalate la cutii de 50 bucati
Out Of stock
Descriere
Masca de protectie de unica folosinta cu 3 straturi

Permite o respiratie facila si actioneaza ca o bariera de filtrare. Un dispozitiv modelat, flexibil, care se pozitioneaza peste nas si gura pentru a asigura protectie respiratorie. Impiedica purtatorul sa inhaleze praf, aburi si alte particule in suspensie, inclusiv bacteriile si virusii. Utilizarea corecta poate minimiza contaminarea cu micro-organisme. Masca este prevazuta cu lamela metalica si se adapteaza perfect formei fetei.

Material: 2 straturi fibre de netesut polipropilena, 1 strat filtrant meltblown.
Dimensiuni: 175x95mm  
Marime: universala, se ajusteaza la conturul fetei
Continut pachet: 50 masti    
Perioada de utilizare: pana la 4 ore

Depozitare: a se pastra in ambalajul original in loc racoros, uscat si bine ventilat, departe de praf, lumina directa a soarelui, umiditate si caldura excesiva (temperatura maxima 40 grade Celsius, umiditate maxima 80%).

Atentie: In timpul utilizarii, NU atingeti partea din fata a mastii. Indepartarea mastii se face fara atingerea acesteia in partea din fata, folosind numai elasticele care o ataseaza de urechi. Inainte de a fi aruncata, masca trebuie pusa intr-o punga din plastic. Mainile trebuie dezinfectate atat inainte de a indeparta masca cat si dupa indepartarea acesteia. NU reutilizati mastile de unica folosinta.

Utilizare: Inainte de utilizare, dezinfectati bine mainile prin spalare cu sapun, timp de 20 de secunde, cu gel dezinfectant sau solutie pe baza de alcool. Pozitionati masca pe fata cu partea colorata in exterior, partea alba in interior si lamela metalica pe nas; Elasticele trebuie pozitionate corect in spatele urechilor astfel incat sa mentina masca ferma; Intindeti masca astfel incat sa  acopere nasul, gura si barbia; Fixati partea metalica a mastii cat mai bine pe nas prin presare; Schimbati masca la fiecare 4 ore sau daca devine umeda.
Acest produs nu este un dispozitiv medical.
Lot 20200331  Data fabricatiei: martie 2020
Se recomanda folosirea inainte de: martie 2022
[12:19, 20/05/2020] Cristi CIM Market: Text
Trimite mesaj
Din Gura in Gura